Termeni și condiții

 

Ultima actualizare: 02.02.2024

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții („Termeni”) înainte de a utiliza platforma noastră online pentru rezervarea de curse cu autocarul și autobuzul („Platforma”). Utilizând Platforma, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați Platforma.

Utilizarea Platformei

Platforma este destinată utilizării pentru rezervarea de curse cu autocarul și autobuzul oferite de diferiți transportatori. Utilizatorii pot căuta, vizualiza și rezerva curse disponibile, introducând informații precum locația de plecare și de sosire, data călătoriei și alte detalii relevante. În timpul procesului de rezervare, utilizatorii pot fi solicitați să furnizeze date personale necesare pentru finalizarea rezervării.

Drepturile de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra Platformei și conținutului său (inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafice, imagini, logo-uri și software) sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri. Utilizarea Platformei nu vă acordă niciun drept de proprietate asupra conținutului sau materialelor sale.

Rezervările și Plățile

Rezervările de curse se fac pe baza disponibilității și a termenilor și condițiilor transportatorilor. În timpul procesului de rezervare, utilizatorii vor fi informați cu privire la termenii și condițiile specifice ale fiecărui transportator. Plățile pentru rezervările efectuate pot fi gestionate direct de către transportatori sau prin intermediul Platformei, în funcție de opțiunile disponibile și de preferințele utilizatorului.

Limitarea responsabilității

Ne străduim să asigurăm acuratețea și actualitatea informațiilor prezentate pe Platformă, dar nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele erori sau omisiuni. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea și confirmarea informațiilor înainte de a efectua o rezervare. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru pierderile sau daunele rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării Platformei sau a serviciilor oferite de transportatori.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării Platformei după publicarea modificărilor, sunteți de acord să fiți obligat de Termenii actualizați.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa office@zum.md sau folosind informațiile de contact disponibile pe pagina noastră de contact.