Autobus & Autocar Moldova ↔ Franța

Destinații populare:

Autocar Moldova-Franta-Moldova

Agentia de transport ZUM.MD va pune la dispozitie serviciile de transport pasageri Moldova-Franta, si retur Franta-Moldova.

Cursa noastra traverseaza un numar mare de orase situate pe partea de Sud a Frantei. Fiind o cursa directa, o sa economisiti timpul dumneavoastra, deoarece nu va fi nevoie de timp suplimentar pentru a schimba autocarul, ca in cazul curselor prin conexiune, precum si km in plus nu ve-ti parcurge. Astfel in cazul in care doriti sa calatoriti in unu din orasele enumerate mai jos, cursa noastra va fi cea mai buna alegere, la cel mai accesibil pret.

Graficul plecarilor Moldova-Franta:

Miercuri: Chisinau, str. I.Creanga 84, ora: 14:00

Graficul plecarilor Franta-Moldova:

Autocar Moldova Franța
Autocar Moldova Franța

Duminica: ora si adresa plecarii o aflati de la operatorii nostri, sau pe pagina noastra web, in dependenta de orasul din care plecati.

Cursa se opereaza cu autocare confortabile, dotate cu toate conditiile pentru o calatorie cit mai comoda, si mai usoara. Pe parcursul calatoriei de siguranta si confortul dvs au grija insotitoarele de bord, care o sa va serveasca cu ceai/cafe, si biscuiti, si o sa va ajute si in alte situatii ce pot aparea pe parcursul calatoriei. Autocarul este dotat cu scaune rabatabile, aer conditionat, DVD/TV,  Wi-Fi.

Bagajul pina la 30 KG este inclus in pretul biletului

Rezervarile se fac la numerele de contact:

+37378100991 (viber/whatsapp)

+37368961233