Politica de Confidențialitate

 

Ultima actualizare: 02.02.2024

Bun venit pe zum.md. Această pagină descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile cu caracter personal pe acest site web.

Informații colectate

Când vizitați site-ul nostru, putem colecta anumite informații despre dumneavoastră automat, inclusiv adresa IP, tipul de browser, paginile web pe care le vizitați și durata de timp petrecută pe acestea. De asemenea, putem colecta informații pe care le furnizați voluntar prin completarea formularelor de contact sau prin interacțiunea cu funcțiile interactive ale site-ului nostru.

Utilizarea informațiilor

Informațiile pe care le colectăm sunt utilizate pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, pentru a personaliza conținutul și publicitatea și pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru. Informațiile colectate nu vor fi vândute, închiriate sau distribuite către terțe părți în mod intenționat, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a furniza servicii solicitate de dumneavoastră.

Protejarea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile cu caracter personal și să adoptăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă sau divulgarea acestora. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că niciun sistem de securitate online nu este 100% sigur, iar transmisia de informații pe internet nu poate fi garantată ca fiind complet sigură. Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor pe care le transmiteți sau le furnizați online.

Link-uri către alte site-uri web

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care pot avea politici de confidențialitate diferite de ale noastre. Vă recomandăm să consultați politica de confidențialitate a fiecărui site web pe care-l vizitați.

Drepturile dumneavoastră

Conform legii privind protecția datelor, aveți dreptul de a accesa, rectifica, actualiza sau șterge informațiile cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. De asemenea, aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării acestor informații sau de a vă opune prelucrării lor. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru întrebări suplimentare despre politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos.

Actualizări ale politicii noastre de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică de confidențialitate în funcție de cerințele noastre sau pentru a reflecta modificări în practicile noastre de prelucrare a datelor cu caracter personal. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și, în cazul unor modificări semnificative, vă vom notifica în mod corespunzător.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa office@zum.md sau folosind informațiile de contact disponibile pe pagina noastră de contact.