Transportam zilnic sute de persoane Moldova ↔ Europa

Galerie autoparc

 

Zum.md reprezintă o firmă specializată în transportul persoanelor între Moldova și Europa, oferind și servicii de retur, având o experiență de peste 10 de ani în domeniul transporturilor, alături de șoferi profesioniști. Vă garantăm călătorii rapide și sigure, iar în plus, vă oferim gratuit o masă caldă pentru călătorii.

De ce să ne alegeți pe noi? Este foarte simplu. Avem cele mai competitive prețuri de pe piața din Moldova și colaborăm cu cele mai importante companii de transport persoane. Prin serviciile noastre de transport tur-retur, desfășurate zilnic în 15 țări din Europa, ne-am câștigat locul în preferințele clienților, aceștia recomandându-ne la rândul lor prietenilor, familiei sau altor cunoștințe.

Autocarele pe care le punem la dispoziție pentru transportul internațional de persoane respectă cele mai înalte standarde, pentru a vă asigura o călătorie cât mai plăcută, relaxantă și rapidă.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre biletele pentru autocar , vă rugăm să ne contactați telefonic, iar unul dintre operatorii noștri vă va oferi toate detaliile necesare despre prețuri, informații despre stațiile de plecare, orele aproximative de îmbarcare/sosire, reduceri, etc.

10 +

Ani transportam persoane

15,000 +

Pasageri transportați

2 000 000 +

KM parcurși